A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

В бібліотеках Тлумацької громади проходять заходи до Дня Прапору та Дня Незалежності України

Дата: 24.08.2021 13:09
Кількість переглядів: 1398

Фото без описуВ рамках святкування Дня Прапору та Дня Незалежності України та з метою національно-патріотичного виховання громадян, в бібліотечних закладах Тлумацької громади діють тематичні експозиції, віртуальні круїзи, патріотичні панорами. В них представлено документальні, літературні, творчі та художні роботи, присвячені історії формування української державності, боротьбі Українського народу за незалежність своєї держави, вшануванню пам’яті громадян, які загинули у боротьбі за територіальну цілісність та державний суверенітет України. Цього тижня в бібліотеках для відвідувачів проводяться інформаційно-просвітницькі заходи та заходи із виховання патріотизму і поваги до державних символів України.

Зокрема, бібліотека-філія с.Нижнів провела поетичну годину «В дитячому серці живе Україна», в бібліотеці-філії с.Петрилів пройшла інформаційна година «Наш славний стяг у золоті й блакиті!», а в бібліотеці-філії с.Остриня пройшли патріотичні читання «Моя країна – Україна».

В селі Надорожна бібліотекар провела урочисте віче з нагоди Дня Державного Прапора та 30-ї річниці Незалежності України. В бібліотеці-філії с.Гостів діє книжкова виставка «Слався, незалежна Україно!».

У бібліотечному пункті с.Буківна була проведена літературно – історична подорож під назвою «Ти земле рідна та свята! Ти Батьківщино люба – золота». Під час подорожі юні читачі зупинялися на таких станціях: «Київська Русь», «Запорозька Січ», «Чернігів Золотий», «Україна – твоя Батьківщина». Приємно, що юні користувачі продемонструвала гарні знання з історії, культури та традицій України.

Користувачі бібліотек мають можливість ознайомитися з легендарною історією рідної Батьківщини, видатними українцями, завітавши до бібліотек КЗ «Публічна бібліотека Тлумацької міської ради» та ознайомившись з книгами із книжкових виставок «Соборна єдина Україна » та « Вільна, соборна, могутня, єдина – ненька моя Україна».

На виставках представлені документи і публікації з фондів бібліотек, тож запрошуємо всіх небайдужих відвідати бібліотеки!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь