A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Святкування Дня незалежності України та Дня міста Тлумача

Дата: 25.08.2021 10:21
Кількість переглядів: 1602

Фото без опису24 серпня,  наше місто відзначало дві величні дати - 30-у річницю Незалежності України та 808-у річницю міста Тлумача.

В рамках святкування пройшло молодіжно-спортивне шоу «Мистецтво вулиці» в Міському парке, де відбулися дитячі змагання з різних видів вуличного спорту.

На площі біля Тлумацького народного дому діяло містечко народних майстрів Тлумаччини та були організовані фотозони, де кожен бажаючий міг поспівати українських народних пісень під супровід троїстих музик. Клубні працівники з сіл громади організували фольклорне подвір’я з народними атрибутами, смачною випічкою, фруктами та овочами.

Для жителів та гостей міста з нагоди 30-їрічниці Незалежності України організували дитячий та молодіжний естрадні концерти, в яких брали участь виконавці і танцювальні колективи з міста Тлумача та населених пунктів громади різної вікової категорії.

Міський голова Ігор Петрук побажав громаді та гостям міста здоров’я, щастя, успіхів у всіх справах і нехай мрія про краще життя окриляє на нові звершення, на нові добрі справи в ім’я нашої України та нашої Тлумацької громади. Грамотами та подяками голови були нагороджені жителі, які вклали значний внесок у розвиток громади. З вітальним словом до громади звернулися депутати Івано-Франківської обласної ради Андрій Яворський та Любомир Слободян.

Гостями свята стали народний аматорський фольклорний колектив «Дністрові дзвони» Народного дому с. Петрів, учениці модельної агенції Айрен Мадмуазель, родинне тріо сестер «Незабудки» з міста Івано-Франківська та молодіжний гурт Босечко Бенд.

Продовжилося святкове дійство масовими гуляннями під супровід молодіжного гурту «Тинди-ринди» з Коломиї.

Щиро дякуємо усім, хто долучився до організації та проведення святкування.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь