A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Літературна виставка-композиція «Твої таланти Тлумаччино»

Дата: 25.08.2021 14:34
Кількість переглядів: 1571

Фото без описуВишита колоссям і калиною, співом солов'я,

Звешся величаво - Україною,

зачарована моя!

 

Публічна бібліотека Тлумацької міської ради долучившись до святкування 30-ї річниці Незалежності України презентувала тлумачанам та гостям міста літературну виставку-композицію «Твої таланти Тлумаччино». На виставці було представлено підбірку книг про Україну: її історію, сучасність, культуру та мистецтво, політику та традиції, тощо. Документальні та історичні видання із бібліотечного фонду інформують про доленосні етапи державотворення, які пройшла Україна, здобуваючи незалежність. Відвідувачі виставки мали змогу ознайомитись із надзвичайно цікавою серією книг «Невідома Україна», яка присвячена непізнаним сторінкам з української історії та культури та книгами про творчі здобутки наших краян, про особистості, які залишили на тлумацькій землі неабиякий слід.

Для жителів та гостей міста було художньо оформлено виставку майстринь вишивки «Твої таланти Тлумаччино»: бібліотекарів бібліотек-філій с.Братишів, (З.Ткачук), Кутище, Вікняни (Галини Мичкодан). А також було представлено  картини місцевих художників Михайлини Штиглян (с.Королівка), Михайла Бурдила (с.Петрів).

Своєю   оригінальною  випічкою, торт у вигляді прапора порадувала бібліотекар бібліотеки-філії с.Гринівці та Колінці Наталія Цікайло. Бібліотечні працівники інших сіл громади пригощали присутніх власними стравами української кухні та  смачною випічкою.

Перегляд виставки-композиції дало змогу відвідувачам долучитися до прекрасного та поринути у світ вічного і неповторного мистецтва. Нехай у цей величний день усім буде радісно, а національне свято духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у домівки кожного щастя та добро, порозуміння та згуртованість, мир і любов!!! Зі святом Вас, з Днем Незалежності України !

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь