A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

У Тлумацькій громаді відкрито STEM-центр прикладної освіти для молоді

Дата: 01.09.2021 15:30
Кількість переглядів: 2681

Фото без описуСьогодні, в День знань, 1 вересня, відбулась визначна подія в галузі освіти Тлумацької громади. В м. Тлумачі у приміщенні Тлумацького ліцею №2 міським головою Ігорем Петруком і автором та керівником проекту Василем Гузієм було відкрито STEM Центр прикладної освіти для молоді.

Вже сьогодні Центр відчинить свої двері для молоді, що цікавиться наукою та готова експериментувати, застосовуючи нестандартний підхід для розробки дієвих інноваційних рішень. Окрім того, центр покликаний створити інноваційне середовище для підвищення професійної кваліфікації трудових ресурсів, які будуть активно застосовувати принципи STEAM-освіти у своїй роботі.  Центр стане унікальним осередком для молоді, що цікавиться технологічними інноваціями, а також забезпечить підвищення професійної кваліфікації трудових ресурсів громади.

Центр STEAM-освіти оснащений меблями та сучасним обладнанням для занять із програмування, робототехніки, 3D-моделювання тощо.

Відкриття STEM Центру в м.Тлумач стало можливим завдяки реалізації чергового проекту в рамках співпраці Тлумацької громади із програмою «Децентралізація приносить хороші результати та ефективність «DOBRE»».

 Загальна вартість проекту становить більше мільйона гривень. Внесок партнера Програми «DOBRE» становив 750,000 тис. грн., внесок місцевого бюджету становив 275,000 тис.грн. Внаслідок реалізації даного проекту  в Тлумацькій громаді створено  сучасний, мульфункціональний STEM-центр неформальної, прикладної освіти в громаді, для профорієнтації та розвитку трудових ресурсів, який слугуватиме також повноцінним сучасним комп’ютерним класом.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь