Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Делегація Тлумацької міської ради відвідала місто Пачкув у Республіці Польща

Дата: 15.09.2021 15:38
Кількість переглядів: 1292

Фото без описуОскільки Україна чітко окреслила державний курс на євроінтеграцію, то важливим кроком є питання налагодження та розвитку партнерських зв’язків між містами України та містами країн Європейського союзу.

Вже кілька років місто Тлумач, в рамках підписаного договору про партнерство, тісно співпрацює з гміною Пачкув (Республіка Польща), та неодноразово обмінювалося досвідом з нашими сусідами в рамках взаємних робочих візитів та відвідування святкових заходів.

На запрошення Артура Рольки, бурмістра м. Пачкув, офіційна делегація Тлумацької міської ради на чолі з міським головою Ігорем Петруком 10-13 вересня цього року перебувала в м. Пачкув Опольського воєводства.

Основна мета поїздки – зміцнити існуючі відносини між Тлумацькою територіальною громадою та м. Пачкув щодо розвитку співробітництва з соціальної та економічної сфер. Також делегати провели робочі зустрічі із бургомістром Артуром Ролькою, його заступниками та радниками.

 Під час свого візиту представники делегації з Тлумача відвідали різноманітні комунальні підприємства та організації гміни Пачкув, де ознайомилися з досвідом надання послуг населенню та впровадженням новітніх технологій.

Також у Пачкуві відбулося  свято «Дожинки Гміни». Це свято врожаю та один з найпам‘ятніших днів у році кожного фермера, радість і відпочинок після важкої роботи. Цьогорічне свято врожаю було винятковим, та відбулося після річної перерви, спричиненої коронавірусом COVID-19. Разом з бурмістром м. Пачкув Артуром Ролькою вітали жителів гміни і міський голова Ігор Петрук та представники делегації Тлумацької міської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь