A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Делегація Тлумацької міської ради відвідала місто Пачкув у Республіці Польща

Дата: 15.09.2021 15:38
Кількість переглядів: 1269

Оскільки Україна чітко окреслила державний курс на євроінтеграцію, то важливим кроком є питання налагодження та розвитку партнерських зв’язків між містами України та містами країн Європейського союзу.

Вже кілька років місто Тлумач, в рамках підписаного договору про партнерство, тісно співпрацює з гміною Пачкув (Республіка Польща), та неодноразово обмінювалося досвідом з нашими сусідами в рамках взаємних робочих візитів та відвідування святкових заходів.

На запрошення Артура Рольки, бурмістра м. Пачкув, офіційна делегація Тлумацької міської ради на чолі з міським головою Ігорем Петруком 10-13 вересня цього року перебувала в м. Пачкув Опольського воєводства.

Основна мета поїздки – зміцнити існуючі відносини між Тлумацькою територіальною громадою та м. Пачкув щодо розвитку співробітництва з соціальної та економічної сфер. Також делегати провели робочі зустрічі із бургомістром Артуром Ролькою, його заступниками та радниками.

 Під час свого візиту представники делегації з Тлумача відвідали різноманітні комунальні підприємства та організації гміни Пачкув, де ознайомилися з досвідом надання послуг населенню та впровадженням новітніх технологій.

Також у Пачкуві відбулося  свято «Дожинки Гміни». Це свято врожаю та один з найпам‘ятніших днів у році кожного фермера, радість і відпочинок після важкої роботи. Цьогорічне свято врожаю було винятковим, та відбулося після річної перерви, спричиненої коронавірусом COVID-19. Разом з бурмістром м. Пачкув Артуром Ролькою вітали жителів гміни і міський голова Ігор Петрук та представники делегації Тлумацької міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь