A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Святковий концерт-вітання з нагоди Дня працівника освіти

Дата: 01.10.2021 15:12
Кількість переглядів: 1792

Фото без опису1 жовтня  у Народному домі м. Тлумача відбулося  свято з нагоди Дня працівників освіти. У заході взяли участь педагоги загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних закладів, ветерани педагогічної праці Тлумацької та Обертинської територіальних громад, – всі, хто причетний до благородної і почесної справи навчання та виховання молодого покоління. 

Всечесні отці Микола і Тарас поблагословили педагогів на добру роботу у справі виховання підростаючого покоління.  

З теплими словами привітань та щирими побажаннями до працівників освіти звернулися Тлумацький міський голова Ігор Петрук, перший заступник Обертинського селищного голови Василь Луцик, депутати обласної ради Богдан Пліс та Любомир Слободян, начальник відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту Тлумацької міської ради Володимир Пеник та начальник відділу освіти, культури, сім‘ї, молоді, спорту Обертинської селищної ради Ольга Возняк. У своїх вітаннях вони відзначили,  що бути педагогом — це справжнє мистецтво, покликання душі і від щирого серця подякували працівникам освіти за любов до обраної справи, самовідданість і високий професіоналізм.

Депутат обласної ради Богдан Пліс вручив директору Тлумацького ліцею №1 Людмилі Олійник сертифікат на придбання шкільного обладнання.

За високі досягнення у навчанні та вихованні молодого покоління кращих працівників освіти Тлумацької та Обертинської територіальних громад було нагороджено грамотами.

Музичні вітання для педагогів лунали від вихованців ДНЗ «Сонечко» та Тлумацького БДЮТ, а завершився святковий концерт виступом народного артиста України Василя Данилюка.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь