A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

У світі чарівних книг

Дата: 11.10.2021 13:30
Кількість переглядів: 1056

Фото без описуЯк? Чому? Де? Коли? Звідки? – багато питань задають діти, їм все дуже цікаво, їм все потрібно знати і багато чому треба навчитись! Зазвичай, на більшість запитань ми знаємо відповіді, але що робити, коли немає часу приборкати допитливість маленького генія? На допомогу приходять енциклопедії. 

Бібліотека для дітей провела калейдоскоп цікавих фактів «Сторінками енциклопедій», який відвідали учні 2-Б класу Тлумацького ліцею №1 класний керівник Касінчук Н.Ю.

Бібліотекар бібліотеки для дітей  Присяжнюк В.Ю. ознайомила читачів з новими, ілюстрованими енциклопедіями від Українського інституту книги. Завдяки цим книгам «про все на світі» діти не тільки дізнаються відповіді на питання, але і цікаві факти про все на світі, та можуть самотужки експериментувати, досліджувати навколишній світ.

На літературну подорож до бібліотеки – філії с.Королівка  завітали учні першого класу Королівського ліцею із своєю вчителькою Цюп’як С.М.. Бібліотекар Павлюк Г.М. ознайомила учнів з бібліотекою, та її головною цінністю-книгою. Діти поринули в неймовірний захоплюючий світ літератури, побували поруч із своїми улюбленими героями, опинитися в загадкових, незвіданих країнах.

У оновлену та  відремонтовану бібліотеку-філію с.Надорожна на екскурсію «У світі чарівної книги» завітали учні першого та другого класу із своїми вчителями Секретою Н.Я. та Водославською А.М.. Бібліотекар Грам М.І. ознайомила маленьких читачів з книжковою світлицею та новими книгами,  які надійшли до фонду бібліотеки.

Такі заходи спрямовані для популяризації книги та читання серед підростаючої особистості, та можуть стати тими малими кроками, які потрібні для досягнення великих змін.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь