A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Урочисте віче, присвячене 79-ій річниці створення УПА, Дню Українського козацтва та Дню Захисників та захисниць України «Сила нескорених»

Дата: 14.10.2021 11:57
Кількість переглядів: 1782

Фото без описуУ четвер, 14 жовтня, на релігійне свято Покрови Пресвятої Богородиці, у місті Тлумачі, біля пам’ятника «Борцям за волю України», відбулося урочисте віче присвячене 79-ій річниці створення УПА, Дню Українського козацтва та Дню Захисників та захисниць України під назвою «Сила нескорених».

Усі учасники заходу: влада, духовенство, громадкість міста, молодь згадали та низько схилили голови перед мужніми синами і дочками, яким волею долі судилося стати легендарними борцями за волю України, поклонилися Героям «Небесної Сотні», героям, які загинули в зоні АТО/ООС, всім захисникам нашої рідної Неньки України.

Також усі присутні згадали наших дорогих героїв-земляків, які віддали своє життя за нас, щоб ми вільно жили у рідній стороні, та подякували, тим, хто зараз захищає наш мир і спокій на Сході країни.

Своїми піснями та віршами прославляли наших героїв народний аматорський хор «Аксіос» (керівник Н.Михайленко), читець Михайло Кухарчишин, а також тріо у складі – Олега Присяжнюка, Тетяни Комановської, Наталії Михайленко.

До усіх присутніх з виступом звернулися міський голова Ігор Петрук та тимчасово виконуючий обов’язки начальника 3–го відділу Івано-Франківського РТЦКТСП майор Ігор Кузьмук.

В пам’ять про наших героїв, які загинули за Незалежність України поклали квіти до пам’ятника «Борцям за волю України».

Священнослужителі міста отець Павло та отець Василь відслужили панахиду за душі померлих, які боролися за  Незалежність України.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь