A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Круглий стіл на тему: «Запобігання випадків домашнього насильства»

Дата: 18.10.2021 13:45
Кількість переглядів: 1385

Фото без описуМинулого тижня в приміщенні КУ «Центр надання соціальних послуг» Тлумацької міської ради відбувся круглий стіл на тему: «Запобігання випадків домашнього насильства»

У заході взяли участь: головний юрист Тлумацького бюро правової допомоги МЦ БВПД в Івано-Франківській області Н. Чігур, провідний фахівець із соціальної роботи КУ « Центр надання соціальних послуг» Тлумацької міської ради С. Лущак, головний спеціаліст юрисконсульт служби у справах дітей Тлумацької міської ради Н. Микитин, а також представник поліції інспектор ювенальної превенції Івано-Франківського РУП ГУНП в Івано-Франківській області Ю. Кучук.

Під час круглого столу було обговорено питання запобігання та протидії домашньому насильству щодо оперативного реагування на випадки домашнього насильства. Також були висвітленні питання роботи за 3 квартал 2021року у сфері попередження насильства в сім'ї.

Важливо пам'ятати, що насильство в сім'ї – це не тільки побиття чи нанесення фізичних травм. Психологічний тиск та знущання, примус до небажаних сексуальних дій, позбавлення їжі, майна чи коштів – також є формами домашнього насильства. І чим більше про це будуть говорити, обговорювати шляхи вирішення проблеми, тим вищі шанси врешті-решт змінити ставлення в суспільстві до жертв та агресорів підвищити психологічну культуру в цілому та змінити на краще власне життя


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь