Повідомлення RASFF щодо виявлення сальмонели у курятині
До Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області надійшло інформаційне повідомлення системи швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів RASFF від 15.10.2021 р. № 2021.5575 стосовно виявлення Salmonella Enteritidis у курячому м’ясі, що експортувалось з Польщі (виробник: Cedrob S.A. Ciechanow; місце зберігання: AMP Logistyka, Plonsk, Poland), продукцію надіслано до України у кількості 1600 кг (отримувач: ПМП «ВІНТЕР», вул. Лідавська,1 м. Луцьк 43000).
Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та /або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
Шановні споживачі! У разі виявлення вказаного харчового продукту, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392, або звертайтесь до територіальних управлінь.