Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Презентація поетичних збірок Ганни Глушко «Утаєна Гавань» та «І тане в тиші тиша»

Дата: 01.11.2021 10:28
Кількість переглядів: 1065

Фото без описуКоли поезія кличе, - опиратися марно. Та й чи потрібно? І Ганна Глушко не опирається, а творить і пише. У світ вийшли уже її нові поетичні збірки «Утаєна Гавань» та «І тане в тиші тиша», які 29 жовтня 2021 р. Публічна бібліотека Тлумацької міської ради презентувала у читальному залі книгозбірні.

Присутні на презентації мали змогу насолодитись ніжними та мелодійними новими поезіями Ганни Глушко, почути щемливі розповіді про шлях виходу книг у світ, хто допомагав їй наповнити витоки її творіння силою духовності та любові. Поезії, які увійшли до нових збірок, як відзначив літературний редактор, поет, письменник, член Національної спілки письменників України, член Національної спілки журналістів України Михайло Батіг різнопланові, але щирі та мелодійні, це утаєні намистинки її чистої душі, що висвічується в словах.

Хоча Ганні Глушко найбільше вдаються поезії, в яких присутні картини природи, не оминула авторка як релігійної так і патріотичної тематики, вірші присвячені дітям, онукам, батькам, рідному краю, синам, що захищають наші кордони. Свій музичний номер поетесі подарувала учениця Тлумацької музичної школи Галина Стецюра, а юна читачка бібліотеки Ніколь Василів продекламувала поезію авторки, яка їй найбільше припала до душі.

Чимало слів вдячності та захоплення було сказано в адрес Ганни Глушко від поціновувачів її поезій: Оксани Заволічної та Марії Мандзюк. Директорка Публічної бібліотеки Тлумацької міської ради Мар’яна Пісак щиро подякувала поетесі за чудові та задушевні поезії, адже читаючи і слухаючи їх ми на рівні підсвідомості і свідомості починаємо задумуватись над своїми діями та вчинками. Такі зустрічі та почуті поезії допомагають відволікти нас від буденності та зануритись у світ прекрасного.

Бажаємо Ганні Глушко, щоб її слова торкнулися серця кожного читача і в потаємному куточку душі проростали зерном добра і любові, тоді світ стане кращим і світлішим. Бажаємо авторці нових здобутків, а читачам – приємних емоцій.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь