A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

З дружнім візитом у Тлумацьку громаду завітала польська делегація

Дата: 12.11.2021 22:58
Кількість переглядів: 1319

Фото без описуІз кількаденним візитом-відповіддю гості із гміни Пачкув, з якою Тлумацька міська рада підписала Договір про партнерське співробітництво ще у 2019 році та де цього вересня побувало керівництво територіальної громади, прибули 12 листопада до Тлумача. Очолив польську делегацію бурмістр згаданого міста Артур Ролка, який уже добре знайомий із Тлумаччиною. Цього разу разом із ним приїхали його заступник Себастіан Корнась, голова міської ради у Пачкуві Веслав Барабаш, староста Ниського повіту Анджей Крушкєвіч, а також радники Беата Коритковска, Броніслав Вішньовські та Станіслав Янік.

На запрошення міського голови Ігоря Петрука делегати з Опольського воєводства розпочали свій візит із огляду адміністративного будинку, а також з ознайомлення із роботою Центру надання адміністративних послуг Тлумацької міської ради. Також наші партнери побували у КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» та КНП «Тлумацький центр первинної медичної допомоги», де їх керівники Марта Василюк та Оксана Мельник розповіли про особливості та специфіку роботи даних установ.

У Тлумацькому народному домі делегатів із Пачкува музичними вітаннями зустрів аматорський фольклорний гурт «Веснянка» з Нижнева. А під час презентації  нашої громади пісню на польській мові гостям подарувала учениця Тлумацького ліцею №2 Вікторія Добровольська. Також у Народному домі представники міста-партнера мали змогу ознайомитися із виставкою робіт місцевого художника Богдана Татарчука та експонатами музею етнографії та побуту Тлумаччини.

На завершенні першого дня 4-денного візиту польські друзі побували у Тлумацькому ліцеї №2, де їм продемонстрували Центр STEM-освіти, який оснащений сучасним обладнанням для занять молоді програмуванням, робототехнікою, 3D-моделювання тощо.

На знак дружби та подальшого розвитку партнерських зв’язків обидві сторони запевнили один одного, що і далі тісно співпрацюватимуть у галузях освіти, культури, мистецтв, спорту та туризму.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь