На Калущині спеціалісти Держпродспоживслужби провели семінар для медичних працівників дошкільних закладів
25 листопада 2021 року на базі закладу дошкільної освіти «Ягідка» в місті Калуші спеціалісти Калуського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області провели семінар-навчання для медичних працівників закладів дошкільної освіти Калуської територіальної громади з питань розробки та впровадження нового примірного чотиритижневого меню, що передбачено постановою КМУ від 24.03.21 №305 «Порядок та норми організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» та наказом МОЗ від 05.11.21 №2441 «Про затвердження рекомендованого Примірного чотиритижневого сезонного меню, рекомендованого для організації триразового харчування дітей в закладах освіти та інших організованих дитячих колективах на осінній період».
Під час роботи учасники обговорили такі питання:
- складання меню в закладах дошкільної освіти Калущини з врахуванням місцевих особливостей та умов, створених на харчоблоках для забезпечення здорового харчування та дотримання нових норм з січня 2022 року;
- картотека страв та технологія їх приготування.