Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Акція «Тиждень кольорового читання»

Дата: 14.12.2021 10:20
Кількість переглядів: 1038

Фото без описуЗ 13 по 19 грудня в Україні триває Національний тиждень читання  під егідою Українського інституту книги спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України.

У рамках Національного тижня читання бібліотекарі Публічної бібліотеки  Тлумацької міської взяли участь у акції  «Тиждень кольорового читання».  Кожен день – новий колір.

Читання завжди було одним із найпоширеніших видів дозвілля. Хоча наразі книгу все частіше замінюють електронні пристрої – телефони, планшети, ноутбуки. Але якщо порівняти читання книги із іншими способами отримання інформації, то воно значно перевершує їх в корисності, адже активізує кілька важливих відділів головного мозку людини, тим самим посилює наш розумовий потенціал.

Читання – це цікаве хобі. Хтось любить музику або спорт, хтось подорожувати або готувати, а хтось – любить читати. І це прекрасно.

Тлумацька Публічна бібліотека має чимало цікавої і нової літератури. А щоб нашим користувачам було ще приємніше і  цікавіше завітати до бібліотеки і вибрати собі книги для читання, ми пропонуємо  цього тижня  вибрати книги по кольору обкладинок.

Бібліотекарями підготовлено добірку книг привабливого синього кольору, з історіями на різний смак. Пропонуємо запастися цими чудовими книжковими смаколиками, які  підійдуть для довгих зимових вечорів.

Для вас найпопулярніші фентезі-романи, інтелектуальні конспірологічні детективи, які захоплюють з першої сторінки, і тримають в напрузі до останньої сторінки, твори, які мають в собі щось від героїчної романтики  та класичної наукової фантастики, сюжет яких неабияк полоскочить ваші нерви. Серед цих книг є і світові бестселери із захоплюючим сюжетом,  неперевершені романи від відомих українських романістів, класична література, романи про неймовірне та романтичне кохання, пригодницько-історичні романи сучасних українських письменників, сучасні підліткові книги.

Вони розважать вас, подарують вам святковий настрій, чи навпаки добряче налякають. Але обіцяємо вам одне – скучно вам точно не буде!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь