A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Депутати прозвітували про свою роботу

Дата: 12.01.2022 17:41
Кількість переглядів: 1382

Фото без описуУ середу, 12 січня, народний депутат України Ігор Фріс та депутат обласної ради Андрій Яворський прозвітували про свою роботу перед виборцями Тлумацької міської, Обертинської селищної, Олешанської сільської територіальних громад.

На їх звіті були присутні народний депутат України Олександр Матусевич, міський голова Ігор Петрук, селищний голова Віктор Хамут та інші.

Захід відбувся у великому залі засідань міської ради за участі керівників та жителів вищезазначених ТГ, районних та місцевих депутатів, а також представників духовенства, громадськості та ЗМІ.

Ігор Фріс розповів про свою законотворчу діяльність,  а також  про те, що йому вдалося зробити для виборців 84 округу, зокрема, про ті ключові об'єкти, які було профінансовано з державного бюджету.

Під час зустрічі піднімався цілий ряд проблемних питань, які хвилюють жителів громад колишнього Тлумацького району: ремонт доріг місцевого значення, підняття цін на газ для населення та фізичних осіб, проблеми альтернативної енергетики, будівництва в регіоні сміттєпереробного заводу, екологічну ситуацію, пов’язану з діяльністю Бурштинської ТЕС, забезпечення медичних установ необхідною апаратурою, виплату заробітної плати непедагогічним працівникам закладів освіти, дошкільних та позашкільних установ тощо.  

Ігор Фріс та Андрій Яворський пообіцяли і надалі відстоювати інтереси виборців та працювати на користь людей.

Міський голова Ігор Петрук подякував депутатам за тісну співпрацю у вирішенні проблем різного ґатунку, які стоять перед громадами, та висловив впевненість, що завдяки спільній злагодженій роботі вдасться реалізувати чимало проєктів, які заплановані на майбутнє.

Завершилася зустріч спільним виконанням різдвяних колядок та віншуванням її учасників від працівників культури Тлумацької громади.  


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь