A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Родина, родина - це вся Україна

Дата: 16.05.2022 10:21
Кількість переглядів: 250

Фото без описуЧи не найдорожче, що є в житті людини, то її сім’я. Саме в сім’ї ми отримуємо найважливіше і найнеобхідніше кожній людині на світі - ласку та ніжність, розуміння і захист, підтримку й мудру пораду.

З нагоди Міжнародного дня сім'ї у бібліотеці-філії с.Остриня  проведено родинне свято «Родина, родина - це вся Україна», яке об’єднало як жителів Тлумацької громади, так і внутрішньо переміщених осіб з міста Київ.  Бібліотекар ознайомила з історією створення свята,  сімейними традиціями в Україні та інших країнах світу.  Діана Круховська розповіла про українські традиції, а також згадали про сім'ї  військових та загиблих Героїв України, яких вшанували хвилиною мовчання.

 На заході власні патріотичні вірші декламувала Галина Гиря. Менші користувачі Вероніка Запаловська, яка внутрішньо переміщена з міста Київ, та Аня Костик  (м.Івано-Франківськ) читали вірші  про болючу тему для всіх нас - про війну і захист України від російських окупантів.

Бібліотекар О.Клід розповіла про книгу Ірини Мацко «Секрети українського щастя, або Хюґе по-українськи», де авторка приготувала для читачів список традицій, що допоможуть сім’ям бути щасливішими.

      Доброю сімейною традицією завжди було і залишається спільні читання книг. Бібліотекар порекомендувала присутнім книги  для дітей, дорослих, які б об’єднали та зблизили  спільними інтересами всіх членів родини.

 Бережіть сімейний вогник, свої рідних! Нехай у кожній сім’ї буде непохитна твердість родинних стосунків, мир та злагода, а це свято стане для  кожного з нас продовженням великого сімейного щастя і вагомих досягнень для кожної сім’ї.

Бережімо своїх рідних!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь