A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Передано черговий автомобіль швидкої допомоги та відправлено вантажі на передову

Дата: 23.05.2022 13:10
Кількість переглядів: 315

Фото без описуУ неділю, 22 травня, вже черговий медичний автомобіль швидкої допомоги  марки VOLKSWAGEN (придбаний за кошти жителів з Прибилова, які працюють зараз в Празі, а також з сіл Гостів, Саджавка, Росільна, Великі Бірки, Коропець, Гранітне, хлопців з Кралуп над Велтавов, а також з м. Монастирище, що на Черкащині, Самбора) повністю навантажений гуманітарною допомогою, зібраною Тлумацькою міською територіальною громадою (медикаменти, продукти харчування, випічка, печиво, тушонки тощо), був переданий для потреб місцевої лікарні в м. Краматорськ на Донеччині для надання допомоги пораненим на полі бою, евакуації поранених військових та цивільних до госпіталів тощо. Пальне на доставку автомобіля виділило фермерське господарство ТОВ "Галичина Агро Груп" (керівник В.Лясковський).


Фото без описуФото без описуФото без опису

Також в останні дні були відправлені ще два автомобілі з допомогою для потреб Збройних Сил України на схід та в Запорізьку область. Їх вантаж в основному складався з продуктів харчування, консервації, отриманої з м. Кірхлінтельн (Федеративна Республіка Німеччина), картоплі, цибулі, бутильовної води, вареників, налисників, гречаників, банок тушонок, домашніх закруток, печива, випічки, повидла тощо. Домашні смаколики були приготовлені нашим краянами в селах Прибилів, Братишів, Вікняни, Підвербці. Також було надіслано каструлі, сковорідки та інше кухонне приладдя для того, щоб наші воїни могли готувати собі їжу в польових умовах.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Окрім того, з населених пунктів старостинських округів Тлумацької міської територіальної громади, наприклад з Острині та Нижнева, напряму постійно відправляють допомогу, зокрема домашні страви, для наших захисників.


Фото без описуФото без опису

Щиро вдячні усім, хто долучається до придбання, збору та відправки всього необхідного для потреб Збройних Сил України  під час російсько-української війни! Жителі нашої громади вкотре демонструють, що у наших оборонців справді надійний тил!

Разом – ми сила! Україна переможе!

Слава Україні!

Героям Слава!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь