Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

В Тлумачі видають допомогу внутрішньо переміщеним особам

Дата: 31.05.2022 13:12
Кількість переглядів: 238

Фото без описуСьогодні вже дев’яносто сьома доба від початку повномасштабної збройної агресії російської федерації на територію України. В Тлумацьку громаду продовжують приїжджати люди, які змушені втікати від рашистських обстрілів та ракетних ударів. Багато з них вже повернулися до своїх домівок після того, як звідти московітських окупантів прогнали наші героїчні захисники.

Станом на ранок вівторка, 31.05.2022 р., в нашій громаді офіційно зареєстровано 2286 внутрішньо переміщених осіб, чимало з яких досі залишається на Тлумаччині.

У Тлумацькій міській раді та її установах внутрішньо переміщені особи, які зареєстровані в нашій громаді, мають можливість отримати речі першої необхідності, як правило: коци, одіяла, подушки, рушники, підгузники, продукти харчування, в тому числі дитяче тощо.


Фото без описуФото без описуФото без опису

30 травня було передано допомогу: продукти харчування, макарони,  картоплю, цибулю тощо,  внутрішньо переміщеним особам, більше сотні яких проживають в гуртожитку Тлумацького коледжу ЛНАУ.


Фото без описуФото без опису

Фонд благодійної допомоги, яку роздає міська рада, формується в основному за рахунок гуманітарних вантажів отриманих із сусідніх країн та зібраних жителями громади.

Щиро дякуємо всім благодійникам за надану допомогу! Ваша підтримка надає сили перебороти всі труднощі, які випали на нашу долю та непохитну віру в кращий завтрашній день! Ми вистоїмо у боротьбі з ворогом та разом зробимо нашу армію непереможною, а країну – процвітаючою!

В єдності – наша сила!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь