Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Літо з бібліотекою

Дата: 06.06.2022 10:49
Кількість переглядів: 584

Фото без описуДіти – це безмежна щирість і відвертість, наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Дуже хочеться, щоб наші діти, діти усього світу, щохвилини, щодня були радісними та щасливими.  Вони повинні жити в світі, який не знає, що таке жорстокість, біль, насильство та війна.

Протягом літа працівники бібліотек працюють, щоб сприяти інтелектуальному, духовному, фізичному, творчому розвитку дітей, тому традиційно проводять заходи «Літо з бібліотекою».  Діти мають невичерпне джерело фантазії, полюбляють щось створювати своїми руками, а їх потрібно в цьому підтримувати та направляти. Адже художній розвиток є невід’ємною частиною розвитку дитини, формування смаку та уяви.

В бібліотеці для дітей м.Тлумач було проведено творчу майстерню «Пластилінові фантазії». Створення поробок з пластиліну – цікаве й захоплююче заняття, яке до вподоби дітям. Цей чарівний матеріал розвиває дрібну моторику рук, творчі здібності, тренує посидючість. Ось так разом і не помітили як минув час. Навіть пластилін скінчився, а на столиках ожили чудернацькі чоловічки, фігурки, рослинки і тваринки.

Для маленьких користувачів у бібліотеці-філії с. Нижнів організовано виставку «Книга вчить, як добро робить» та екскурсію-знайомство «Книга запрошує». У бібліотеці можна поринути у цікавий світ пригодницької, фантастичної книги, відпочити за цікавими та інтелектуальними іграми, взяти участь в конкурсах, майстер-класах.

Працівники бібліотек громади включили як традиційні, так і не традиційні форми бібліотечної роботи, зокрема, презентації виставок літератури, різноманітні ігрові програми, інформаційні години і т.д.

Бібліотекарі Публічної бібліотеки Тлумацької міської ради та бібліотеки для дітей організували вуличну акцію “Великі права маленької людини”, яку провели у Тлумацькому парку.

Діти – одна третина населення нашої країни, і все наше майбутнє. Завдяки яким хочеться жити. Бережімо дітей! Нехай щирий сміх дитячий над Україною лунає!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь