A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Нова швидка до Дня медичного працівника

Дата: 14.06.2022 14:50
Кількість переглядів: 495

Фото без описуУ вівторок, 14 червня, міський голова Ігор Петрук та керуючий справами (секретар) виконавчого комітету міської ради Володимир Салітра завітали до КНП «Тлумацька центральна міська лікарня», щоб привітати медиків громади з професійним святом.

На зборах колективу працівників сфери охорони здоров’я міський голова Ігор Петрук побажав присутнім нових професійних здобутків і вручив Подяки та Грамоти медикам та депутату обласної ради Богдану Плісу, а в.о. директора КНП «Тлумацька центральна міська лікарня» Ольга Мулярчук відзначила, що медичні працівники продовжать і надалі твердо стояти на сторожі життя і здоров’я жителів Тлумаччини.

Варто відзначити, що на зборах були присутні представники з міста Мисловіце (Республіка Польща) Катаржина Полок-Маркул та наша тлумачанка Галина Коваль. Разом з міським головою вони передали медичній установі машину швидкої допомоги марки Mercedes. Даний автомобіль ще раніше був привезений в Тлумач від фундації «Байтел – Мисловіце Допомагає», яка отримала його після участі у європейському проєкті, що передбачав виділення коштів на закупівлю медичної машини з устаткуванням для порятунку дітей.

Цей автомобіль був отриманий Тлумацькою міською територіальною громадою завдяки президенту міста Мисловіце (Республіка Польща) Даріушу Войтовичу, фундації «Байтел – Мисловіце Допомагає» (Катаржина Полок-Маркул), фундації «Інґ дітям», фундації «Інґ Польська», шпиталю №2 в Мисловіцах, з метою забезпечення надання медичних послуг мешканцям громади, а саме – її наймолодшим жителям. До передачі цього автомобіля долучилася і Галина Коваль, яка постійно організовує передачу необхідної допомоги в Тлумацьку громаду і брала участь в підготовці виграного європейського проєкту. Нагадуємо, що це вже третій автомобіль швидкої допомоги отриманий нами з м. Мисловіце завдяки сприянню пані Галини. 

Міський голова Ігор Петрук вручив їм Подяки та висловив щиру вдячність за підтримку у такий складний для нас всіх час.

Також наші польські друзі привезли допомогу, яка складається в основному з памперсів, засобів особистої гігієни та іншого.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь