A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Вшануймо хвилиною мовчання…

Дата: 21.06.2022 10:43
Кількість переглядів: 250

Фото без описуСьогодні 7-ма річниця загибелі нашого земляка – Козака Віталія Михайловича. Трагедія сталась 21 червня 2015 року близько 14 год. 10 хв. внаслідок мінометного обстрілу поблизу населених пунктів Авдіївка та Опитне Донецької області.

Зі спогадів друга та бойового товариша Євгена: "Він був старший розвідник-радіотелеграфіст розвідувального взводу першого механізованого батальйону військової частини, сержант. Це була людина про яких кажуть: "з ним можна піти в розвідку". Я завжди міг розраховувати на його підтримку та дружню пораду. Між собою ми називали Віталіка «Каспер», як добре чудовисько з мультика. І справді, він ніколи не був здатен на підлість, грубість чи хамство. Я радий, що мав за щастя з ним дружити."

За мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, Указом Президента України № 553/2015 від 22 вересня 2015 р., Козак В.М. нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Віддаймо гідну шану та згадаємо теплим словом нашого хороброго земляка, а разом з ним і усіх українських воїнів, які віддали свої життя за Україну, бо кожен з них залишиться у пам’яті, а вдячність за їхній подвиг завжди житиме у наших серцях!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь