A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Отримано комплект побутової техніки для потреб внутрішньо переміщених осіб

Дата: 06.07.2022 16:57
Кількість переглядів: 393

Тлумацька територіальна громада була відібрана у конкурсі організованому Івано-Франківською обласною організацією «Молода Просвіта» та отримала комплект побутової техніки (холодильник, пральна машина з вбудованою сушкою, мікрохвильова піч, мультиварка, електрочайник, фен, праска). Закупівля необхідного для потреб внутрішньо переміщених осіб, у рамках проєкту “Простори підтримки”, стала можливою завдяки фінансовій допомозі від гуманітарної організації CORE (Community Organized Relief Effort).

Набір побутової техніки призначений для прихистку, де проживають внутрішньо переміщені особи.

Загалом, на участь у проєкті подали заявки 35 територіальних громад Івано-Франківської області. З 60 отриманих заявок було відібрано 20 прихистків, які отримали повний набір побутової техніки

За словами керівниці “Молодої Просвіти Прикарпаття” Євгенії Бардяк, придбана техніка має закрити частину побутових запитів людей, які тимчасово мешкають у школах, садках та гуртожитках: “Заклади, що отримали техніку, приймають по декілька десятків людей з гарячих точок. Їх приміщення здебільшого не підлаштовані під житлові умови, а людям необхідно десь готувати їжу, прати одяг. Наш проєкт якраз має закрити ці базові побутові потреби, доступ до яких внутрішньо переміщені особи втратили через війну”.

Окрім передачі техніки громадам, команда організації планує відвідати кожен з відібраних закладів територіальних громад, щоб поспілкуватися з ВПО, детальніше вивчити інші їхні потреби, а також записати деякі історії людей, на основі яких буде створено виставку портретів і соціальні відеоролики.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь