A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

До Дня Української Державності

Дата: 01.08.2022 15:36
Кількість переглядів: 301

Фото без опису«День Української державності буде утверджувати зв’язок українців, які живуть тепер з багатьма поколіннями нашого народу. Понад тисячу років державотворчому досвіду українців, нашій культурі, нашій самобутності, українському характеру», – сказав президент в одному зі звернень.

Відповідно до плану заходів з підготовки та відзначення Дня Української Державності в бібліотеках КЗ «Публічна бібліотека Тлумацької міської ради» організовано тематичні книжково-ілюстративні виставки, книжкові виставки-перегляди.

В бібліотеці для дітей представлено книжкову виставку для юних користувачів «І засяяла на Київських горах благодать Божа», де представлені надзвичайно цікаві книги, прочитавши які, можна дізнатися чимало цікавих фактів про Хрещення Київської Русі, про боротьбу відважного козацтва з ворогами України, про гноблення українців з боку Російської імперії та багато інших цікавих історичних фактів.

У бібліотеках-філіях с.Бортники, Нижнів оформлено книжкові виставки-перегляди  «Творці української державності»,  «В нас єдина мета – Україна свята нездолана ніким і ніколи», на  яких представлено добірки книг та газетних публікацій з фондів бібліотек, які відтворюють процеси державотворення України.

Розвиток нашої держави і її майбутнє залежить від нас – сучасників: від наймолодшого до найстаршого. Якщо кожен буде знати історію свого роду, історію України, буде шанувати свої традиції, оберігати свою мову, шануватиме пам’ять своїх предків не тільки словами, але ділами, буде молитися щиро за свою Батьківщину, проситиме охорони в Матінки Божої і благословення для всього українського народу в Бога, тоді й досягнемо того, про що мріємо ми і за що віддали життя наші діди й прадіди та сучасний народ.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь