A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Робоча поїздка з представниками громадської організації ДЕСПРО, швейцарської компанії Skat Consulting Ltd. та швейцарської неурядової організації Helvetas

Дата: 11.08.2022 16:55
Кількість переглядів: 350

Фото без описуНа днях перший заступник голови міської ради Василь Гнатюк спільно з представниками громадської організації ДЕСПРО, швейцарської компанії  Skat Consulting Ltd. та швейцарської неурядової організації Helvetas у сфері розвитку зокрема з: В’ячеславом Сороковським, Андрієм Кавуном, здійснили робочу поїздку по нашій громаді, яка починаючи з 24 лютого 2022 року, постійно приймає внутрішньо переміщених осіб.

Варто відзначити, що у відповідь на повномасштабне вторгнення росії в Україну, громадська організація ДЕСПРО та швейцарська компанія Skat Consulting Ltd. об’єднали зусилля для реалізації програми сприяння реновації в Україні. Програма фінансується Helvetas, швейцарською неурядовою організацією у сфері розвитку. Реалізація програми в Україні забезпечується ГО ДЕСПРО.

Метою підготовчого етапу програми «Підтримка притулків для ВПО у Тлумацькій громаді» є розробка та реалізація проєктів «швидкого реагування» у тематичних галузях водопостачання, санітарії та житла. Програма призначена для допомоги громадам, які постраждали від повномасштабного вторгнення росії в Україну, включаючи внутрішньо переміщених осіб та населення, яке їх приймає. Тлумацька громада в Івано-Франківській області визначена як одна з громад-бенефіціарів громади.

Представники швейцарсько-українського проєкту спільно з першим заступником міського голови Василем Гнатюком побували в колективних притулках, де зараз проживають внутрішньо переміщені особи, а саме у: філії Тлумацького ліцею № 1 с.Колінці, Тлумацькому ліцеї № 1, а також в приміщенні колишньої сільської лікарської амбулаторії в с. Нижнів. Вони ознайомилися з ходом ремонтних та відновлювальних робіт в колективних притулках і окреслили подальший план дій щодо реалізації проєкту.  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь