Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Проведено вісімнадцяту сесію міської ради

Дата: 31.08.2022 13:46
Кількість переглядів: 458

Фото без описуСьогодні відбулося засідання вісімнадцятої сесії Тлумацької міської ради під головуванням міського голови Ігоря Петрука та секретаря міської ради Михайла Кудерського.

На сесії були присутні перший заступник міського голови Василь Гнатюк, начальники відділів міської ради, керівники підприємств, установ та організацій, старости.

Розпочалося засідання сесії міської ради з хвилини мовчання за полеглими Захисниками України та всіма мирними жителями, які загинули внаслідок російського вторгнення.  

Згідно затвердженого порядку денного були розглянуті питання: про затвердження звіту про виконання  бюджету Тлумацької міської територіальної  громади за І півріччя 2022 року, про внесення змін до бюджету Тлумацької міської територіальної громади на 2021 рік, про внесення змін до бюджету Тлумацької міської територіальної громади на 2022 рік, про внесення змін до відомостей про юридичну особу, Палагицьку гімназію Тлумацької міської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області, про внесення змін до «Положення про тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Тлумацької ОТГ», а також цілий ряд питань, які стосуються майнової та земельної сфер.

З даних питань були прийняті відповідні рішення.

Також під час роботи сесії Ольгу Мулярчук було призначено на посаду директора Комунального некомерційного підприємства «Тлумацька центральна міська лікарня» Тлумацької міської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь