A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Міський голова привітав зі 100-літтям ювілярку з Палагич – Анастасію Кучерову

Дата: 27.09.2022 15:51
Кількість переглядів: 342

Фото без описуВідрадно, коли громада може похвалитися довгожителями, які, попри чималу кількість життєвих перипетій, дочекалися поважних років. У Тлумацькій міській територіальній громаді таких налічується п’ятеро. Однією з них є Анастасія Дмитрівна Кучерова з Палагич, яка 26 вересня у колі родини зустріла своє 100-ліття.

Привітати ювілярку із поважною датою завітало і керівництво Тлумацької міської ради – міський голова Ігор Петрук, директор КУ «Центр надання соціальних послуг» Світлана Маринчук, а також місцевий староста Богдан Равчук. Очільник громади вручив Ганні Василівні Грамоту за життєву мудрість і досвід, багаторічну сумлінну працю і з нагоди 100-річного ювілею від Дня народження та відзначив, що Ганна Василівна є чудовим прикладом молодому поколінню, адже стійко зносила усі перипетії, якими випробовувала її доля...

Кучерова Анастасія Дмитрівна народилася 26.09.2022 р. в с. Палагичі у сім’ї селян. У 1931-1933 роках закінчила два початкові класи. До початку Другої світової війни працювала в польському маєтку. У 1942-1945 роках була вивезена на примусові роботи до фашистської Німеччини, де працювала в промисловості. Повернулася додому у 1945 році та пішла працювати в колгосп. У 24 роки вийшла заміж і у шлюбі народила двох дітей: дочку Любу та сина Петра. У 1950 році залишилася вдовою після раптової смерті чоловіка. Все своє життя до пенсії працювала в колгоспі. Зараз вона проживає в рідному селі Палагичі. На даний час за своєю бабусею доглядає її внучка Оксана.  

Прощаючись, міський голова Ігор Петрук вкотре побажав поважній ювілярці міцного здоров’я, ще багато-багато світлих днів та щоб ніколи не покидали оптимізм та життєлюбність.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь