Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Обговорено подальшу співпрацю з громадською організацією ДЕСПРО та швейцарською неурядовою організацією Helvetas

Дата: 29.09.2022 09:12
Кількість переглядів: 318

Фото без описуНа днях Тлумаччину відвідали експерт громадської організації ДЕСПРО Іван Бельбас та представник  неурядової організації Helvetas Петр Бейс.

Спершу вони зустрілися з міським головою Ігорем Петруком, з яким обговорили напрямки подальшої співпраці Тлумацької міської ради та вищеназваних організацій. Зокрема, мова йшла про подальшу роботу щодо покращення умов проживання внутрішньо переміщених осіб у колективних притулках та в закладах соціальної сфери нашої громади.  

Опісля перший заступник голови міської ради Василь Гнатюк спільно з представниками громадської організації ДЕСПРО та швейцарської неурядової організації Helvetas здійснили робочу поїздку по Тлумацькій громаді, яка починаючи з 24 лютого 2022 року, постійно приймає внутрішньо переміщених осіб. Вони побували в колективних притулках, де зараз проживають внутрішньо переміщені особи, а саме: у філії Тлумацького ліцею № 1 с.Колінці та в приміщенні колишньої сільської лікарської амбулаторії в с. Нижнів.

Нагадаємо, за останні місяці, саме за сприяння цих організацій, у Тлумацькій громаді були реалізовані проєкти з покращення санітарно-гігієнічних умов у колективних притулках для ВПО, а саме у: філії Тлумацького ліцею № 1 с.Колінці, Тлумацькому ліцеї № 1, а також в приміщенні колишньої сільської лікарської амбулаторії в с. Нижнів. Тут були зроблені ремонти, встановлені душове та туалетне обладнання, придбані пральні машини. Реалізація даного проєкту дала можливість привести до стандартів санітарно-гігієнічні умови у закладах освіти та в закладах, які використовуються як колективні притулки.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь