A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

У Всеукраїнський день бібліотек відкрила свої двері оновлена сучасна бібліотека для дітей в м.Тлумачі

Дата: 30.09.2022 16:06
Кількість переглядів: 430

Фото без описуЦього року свято у бібліотекарів Тлумацької територіальної громади потрійне. 30 вересня усі бібліотекарі України відзначають Всеукраїнський день бібліотек, а також 75 років з дня заснування Тлумацької бібліотеки та відкриття оновленої сучасної бібліотеки для дітей.

30 вересня 2022 року відкрила двері для своїх користувачів оновлена сучасна бібліотека для дітей в м.Тлумач. Бібліотеку для дітей розміщено за адресою вул. Грушевського, 2 (2-ий поверх). Тут тепло, світло та просторо. За підтримки Тлумацької міської  ради спрямовано кошти на ремонт, нові сучасні меблі та ін..

 На урочистій церемонії з нагоди відкриття оновленої бібліотеки почесну місію розрізання стрічки надано: Тлумацькому міському голові Ігорю Петруку та директору КЗ «Публічна бібліотека Тлумацької міської ради» Мар’яні Пісак.

У привітальному слові міського голови було зазначено, що на сьогоднішній день бібліотеки відіграють велику роль у становленні дітей, молодого покоління та в цілому жителів громади. Сьогоднішнє свято – це ще один спільний результат роботи.

Також на свято були запрошені депутат Івано-Франківської обласної ради Андрій Яворський, начальник відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту Тлумацької міської ради Володимир Пеник, головний спеціаліст управління культури, національностей та релігій Івано-Франківської облдержадміністрації Оксана Ющишин, директор Івано-Франківської обласної бібліотеки для дітей Ірина Тацакович, а також учні 4-А класу Тлумацького ліцею №1 класний керівник Галина Чабан.

Приємним та несподіваним сюрпризом було вручення цінних подарунків від запрошених гостей. Для поповнення бібліотечного фонду було подаровано книги.

Грамотами Тлумацької міської ради та грамотами відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту Тлумацької міської ради нагороджені бібліотечні працівники за сумлінну працю, високий професіоналізм, значний внесок у розвиток бібліотечної справи та з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек.

Також в цей день хвилиною мовчання вшанували героїв, які ціною власного життя роблять усе для того, щоб небо над Україною знову стало мирним, та невинно вбитих в російсько-українській війні.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь