A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Урочисте віче, присвячене 80-ій річниці створення УПА, Дню українського козацтва та Дню захисників та захисниць України «Сила нескорених»

Дата: 14.10.2022 16:22
Кількість переглядів: 249

Фото без опису

Омиті росою кетяги калини,

І вітер осінні припав до крила.

Герої – повстанці, Герої країни,

Для Вас Україна у світі одна!

 

У п’ятницю 14 жовтня, на релігійне свято Покрови Пресвятої Богородиці, у місті Тлумачі, біля пам’ятника «Борцям за волю України», відбулося урочисте віче присвячене 80-ій річниці створення Української Повстанської Армії, Дню українського козацтва та Дню захисників та захисниць України під назвою «Сила нескорених».

Своїми піснями та театралізованими постановками виступаючі показали героїчну боротьбу українського народу як минулого покоління, так і теперішнього.

Священнослужителі нашого міста провели спільну молитву за Україну.

Усі учасники заходу: влада, духовенство, громадкість міста, молодь згадали та низько схилили голови перед мужніми синами і дочками, яким волею долі судилося стати легендарними борцями з озвірілими окупантами, витерпіти тортури більшовицьких катівень і тюрем. Присутні вклонилися Героям «Небесної Сотні», Героям, які загинули на війні з російськими загарбниками, та всім Захисникам нашої рідної неньки України, а також подякували, тим, хто зараз захищає нас від кремлівської орди.

До усіх присутніх звернулися міський голова Ігор Петрук та  начальник 3-го відділу Івано-Франківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Іван Казаков.

В пам’ять про усіх наших героїв, які загинули за Незалежність України поклали квіти до пам’ятника «Борцям за волю України» та пам’ятних стел.

Після завершення урочистого віче, усі бажаючі відправилися на міське кладовище, щоб взяти участь у поминальній панахиді, за душі полеглих героїв, які боролися за  Незалежність України у всі часи, запалити свічку та поставити квіти до могил полеглих Героїв.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь