A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Вечір патріотичної пісні «Тернистий шлях до волі» та благодійний концерт «Захистимо Україну піснею»

Дата: 17.10.2022 14:06
Кількість переглядів: 318

Фото без опису

І буде мир… і вишні зацвітуть,

У рідному моєму краї.

Лелеки добру звістку принесуть:

«Кінець війні,  ми ворога здолали!»

 

У п’ятницю, 14 жовтня, коли ми відзначали День захисників і захисниць України, 80-ту річницю створення Української Повстанської Армії та День українського козацтва, у Народному домі с. Палагичі, в рамках телефестивалю «Галицький шлягер», відбулися вечір патріотичної пісні «Тернистий шлях до волі» та благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України «Захистимо Україну піснею», організований нашим земляком Ярославом Борутою та благодійним фондом «Мистецький храм».

Під час вечору патріотичної пісні «Тернистий шлях до волі» звучали  патріотичні пісні у виконанні зразкового аматорського колективу «Веснянка» НД с.Нижнів, вокального ансамблю «Намисто» клубу с.Вікняни, квартету НД с.Палагичі, дуету Тлумацького Народного дому  у складі Романа Бойчука та Павла Когутяка та наймолодшої учасниці Насті Федорук. Глядачі  переглянули театралізовані постановки «Діалог України з повстанцями» та «Незламна душа народу».

Також на місці відбувся благодійний ярмарок «Допомагаємо Збройним Силам України», організований учнями та педагогічним колективом Палагицької гімназії, підчас якого були зібрані кошти в сумі 11682 грн., які будуть використані для потреб наших захисників.

Під час концертної програми благодійного концерту «Захистимо Україну піснею», яку провела Уляна Мандзюк, з українськими та патріотичними піснями виступили Марина Романюк, Віта Котик, Уляна Слободян, Діана Дяків, Даніель Добромільський гурт «Гальорка Бенд», заслужена артистка України Квітослава Гіга та народний артист України Ярослав Борута.

Під час заходів були зібрані кошти в сумі 20288 грн., які будуть спрямовані для потреб Збройних Сил України.

Міський голова Ігор Петрук від імені всіх присутніх подякував артистам та вручив їм Подяки за активну громадську позицію, популяризацію української пісні та участь у благодійному концерті «Захистимо Україну піснею».

Висловлюємо щиру вдячність усім, хто долучається до підтримки Збройних Сил України під час російсько-української війни! Ми вкотре демонструємо, що у наших оборонців справді надійний тил!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь