Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Делегація з Республіки Польща відвідала Тлумацьку громаду

Дата: 22.11.2022 11:21
Кількість переглядів: 178

Фото без опису19-21 листопада у Тлумацькій міській територіальній громаді побували гості із гміни Пачкув Республіка Польща, з якою Тлумацька міська рада підписала Договір про партнерське співробітництво ще у 2019 році. Очолив польську делегацію бурмістр згаданого міста Артур Ролка, який уже добре знайомий із Тлумаччиною і не раз бував у нашому краї, в тому числі і після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року.

Наші дружні сусіди привезли вантажівку гуманітарної допомоги, що складається в основному із продуктів харчування, бакалії, консервації, засобів особистої гігієни та іншого, і яка буде відправлена для потреб наших захисників у Збройні Сили України. Також вони привезли такі важливі сьогодні електрогенератори, які будуть передані для потреб комунальних і освітніх закладів громади та наших захисників. Це дуже суттєва допомога в цей складний час, коли рашисти продовжують енергетичний терор проти нашої країни.

Під час свого візиту спільно з міським головою Ігорем Петруком та представниками міської ради вони побували у КНП «Тлумацька центральна міська лікарня», в яке також передали інвалідні візки, ходулі, медикаменти тощо. Також вони ознайомилися зі специфікою роботи закладів охорони здоров’я в період воєнного стану та їх потребами.   

Представники дружніх громад взяли участь у пам’ятному заході до Дня Гідності та Свободи у Тлумачі та відвідали могили загиблих Героїв на міському кладовищі, де поклали квіти, помолилися за упокій їх душ та запалили свічки пам’яті.

Крім того, 21 листопада делегати з Республіки Польща побували на святковому богослужінні у церкві Святого Архистратига Михаїла (УГКЦ) в с. Нижнів.

З перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну ми відчуваємо постійну підтримку від наших друзів з гміни Пачкув Республіки Польща і щиро вдячні за неї!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь