A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Профінформаційний семінар для внутрішньо переміщених осіб

Дата: 22.11.2022 17:05
Кількість переглядів: 122

22 листопада 2022 року в приміщенні Тлумацької районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості відбувся  профінформаційний  семінар для  внутрішньо переміщених осіб.

В заході взяли участь заступник начальника відділу обслуговування громадян №4 управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області Ірина Кочкодан, фахівці сектору Тлумацького бюро правової допомоги відділу Івано-Франківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександра Чаплінська та Наталія Чігур.

Розпочала семінар заступник директора – начальник відділу надання соціальних послуг Вікторія Пилипів, ознайомивши безробітних з метою і темою заходу, презентувала спектр послуг для населення та порядок їх надання,   детально проінформувало про вимоги  Закону України від 21.09.2022 № 2622-IX   «Про внесення змін до деяких  законодавчих актів України  щодо реформування служби зайнятості, соціального страхування  на випадок безробіття, сприяння продуктивності зайнятості, у тому числі молоді, та впровадження нових активних програм на ринку праці», а також надала інформацію про тенденції на регіональному ринку праці.

 Фахівці  Івано-Франківського  місцевого центру з надання   безоплатної вторинної правової допомоги  звернули  увагу  про вимоги Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану»,  ознайомили присутніх з поняттям та видами безоплатної правової допомоги в умовах воєнного стану, а також поінформувала про умови, порядок отримання тимчасового захисту та статусу біженця за кордоном.

І.Кочкодан ознайомила учасників із поняттям легалізації трудових відносин та розповіла про роботу вебпорталу Пенсійного фонду України.

Захід пройшов у формі активного обговорення актуальних питань, де усі присутні мали можливість отримати відповіді на усі запитання, які їх цікавили.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь