Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту документа державного планування (ДПТ) та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)

Дата: 22.11.2022 15:02
Кількість переглядів: 108

1.Повна назва документа державного планування:

«Детальний план території на земельні ділянки площею 0,5898 га та 1,0940 га для видобування вапняків, придатних для виробництва вапна будівельного та борошна вапнякового для вапнування ґрунтів (за межами с. Олешів, Тлумацька міська територіальна громада, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область)» (далі – проєкт ДПТ).

ДПТ є видом містобудівної документації на місцевому рівні, що розробляється відповідно до статті 19 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”. Основною ціллю розроблення містобудівної документації є дотримання вимог ст.24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» з метою подальшої передачі уповноваженим органом земельних ділянок площею 0,5898 га та 1,094 га, що розташовані за межами населеного пункту (с. Олешів, Тлумацька міська територіальна громада, Івано-Франківський район, Івано-Франківська область)» ТОВ «ВАПНОБУД» в користування (оренду) для видобування вапняків, придатних для виробництва вапна будівельного та борошна вапнякового для вапнування грунтів на строк дії Спеціального дозволу на користування надрами від 04.08.2020 року № 6418.

Завданням ДПТ є визначення всіх планувальних обмежень використання території, її планувальної організації, функціонального призначення, просторової композиції та розвитку відповідної території згідно з вимогами державних будівельних норм, санітарно-гігієнічних правил та стандартів.

2.Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Тлумацька міська рада Івано-Франківського району Івано-Франківської області, адреса: 78000 Івано-Франківськаобласть, Івано-Франківський район,    м. Тлумач, вул. Івана Макуха, 12; тел.:  03479 - 2-20-74, 0665629680; e-mail: tlymachmr@ukr.net, tlumacharchitec@gmail.com.

3. Передбачена процедура громадського обговорення:

а) дата початку та строки здійснення процедури: Громадське обговорення в процесі стратегічної екологічної оцінки Проєкту ДПТ починається з 21 листопада 2022 року і триває по 22 грудня 2022 року. Проєкт ДПТ та звіт про стратегічну екологічну оцінку оприлюднено на офіційному веб-сайті Тлумацької міської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області (https:// https://tlumacka-gromada.gov.ua/).

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі зауваження та пропозиції до звіту про СЕО та проєкту документу державного планування. Надання письмових зауважень і пропозицій в межах строку громадського обговорення здійснювати Тлумацькій міській раді Івано-Франківського району Івано-Франківської області за адресою: 78000 Івано-Франківськаобласть, Івано-Франківський район, м. Тлумач, вул. Івана Макуха, 12; тел.:  03479 - 2-20-74, 0665629680; e-mail: tlymachmr@ukr.net, tlumacharchitec@gmail.com.

в) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проєктом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Тлумацька міська рада Івано-Франківського району Івано-Франківської області, що розташована за адресою: 78000 Івано-Франківськаобласть, Івано-Франківський район, м. Тлумач, вул. Івана Макуха, 12; тел.: 03479-2-20-74, 0665629680; e-mail: tlymachmr@ukr.net, tlumacharchitec@gmail.com.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції: Тлумацька міська рада Івано-Франківського району Івано-Франківської області, що розташована за адресою: 78000 Івано-Франківськаобласть, Івано-Франківський район, м. Тлумач, вул. Івана Макуха, 12; тел.:  03479 - 2-20-74, 0665629680; e-mail: tlymachmr@ukr.net, tlumacharchitec@gmail.com. Зауваження та пропозиції до проєкту державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку надаються протягом 30 днів з дня оприлюднення звіту, тобто до 22 грудня 2022 року включно.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Тлумацька міська рада Івано-Франківського району Івано-Франківської області, адреса: 78000 Івано-Франківськаобласть, Івано-Франківський район,    м. Тлумач, вул. Івана Макуха, 12; тел.:  03479 - 2-20-74, 0665629680; e-mail: tlymachmr@ukr.net, tlumacharchitec@gmail.com.

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування - відсутня.

 

Документація


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь