Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Чергова допомога від муніципалітету Кірхлінтельн

Дата: 28.12.2022 13:27
Кількість переглядів: 525

Фото без описуНа днях до м. Тлумача прибула чергова вантажівка гуманітарної допомоги, яку надіслав муніципалітет Кірхлінтельн в Нижній Саксонії. Наші друзі вже не вперше протягують руку допомоги з часу повномасштабного вторгнення росії в Україну.   

Завдяки спільній злагодженій роботі муніципалітету Кірхлінтельн та Тлумацької міської ради була отримана допомога, що складається в основному з продуктів харчування, засобів особистої гігієни, електричних генераторів, особливо актуальних в час московітського енергетичного терору, теплого одягу, дитячого харчування та іншого. Вона буде передана закладам освіти нашої  громади, Збройним Силам України, в яких наші воїни будуть забезпечені якісним харчуванням, котре зручно використовувати в польових умовах. Також частину цього вантажу буде роздано внутрішньо переміщеним особам, які зареєструвалися та проживають на території нашої Тлумацької міської територіальної громади. Крім того, частину отриманої допомоги було передано службі у справах дітей Івано-Франківської районної військової адміністрації для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Ми щиро дякуємо бургомістру Арне Якобсу, генеральному представнику бургомістра Франку Вайбергу, директору дитячих будинків «Сіріус» Єнсу Дрегеру, жителям муніципалітету Кірхлінтельн та всім, хто долучився до організації збору та надання допомоги. Віримо, що з підтримкою всіх держав-друзів ми переможемо російського загарбника. Ми вдячні вам за те, що ви разом з нами переживаєте за нашу волю, свободу та Незалежність України.

Нехай ваша доброта і щедрість повернуться до вас сторицею!

Разом ми переможемо!

Слава Україні!

Героям Слава!

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь