Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Хай уся земля почує – Україна колядує

Дата: 09.01.2023 10:46
Кількість переглядів: 216

Фото без описуПід такою назвою пройшло різдвяне дійство 8 січня в Тлумацькому народному домі. Свято Різдва – найкрасивіше зимове свято. Небо і земля славлять Різдво Христове. Тож аматори народного мистецтва сіл Нижнів, Новосілка, Олешів, Остриня та міста Тлумач подарували глядачам незабутні враження та позитивні емоції. У їх виконанні лунали автентичні та сучасні колядки, повіншування та побажання.

На святкове дійство завітав депутат Івано-Франківської обласної ради Любомир Слободян, який вручив керівникам аматорських колективів подяки та подарунки, а начальнику відділу освіти, молодіжної політики та спорту Тлумацької міської ради Володимиру Пенику – грамоту за сприяння культурно-просвітницькій діяльності в громаді.

До всіх присутніх з вітальним словом звернувся міський голова Ігор Петрук, який побажав шанувальникам народного мистецтва здоров’я, мирного неба, душевного спокою, добробуту і щастя.

В приміщенні Тлумацького народного дому діяла виставка атрибутів різдвяно-новорічного циклу та фотозона, де кожен бажаючий міг сфотографуватися.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь