A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Тлумацька громада передала автомобіль нашим захисникам

Дата: 01.02.2023 10:08
Кількість переглядів: 558

Фото без описуТриває дванадцятий місяць повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну. Проте українці згуртувались, вистояли і чинять запеклий опір московітським окупантам. Весь цивілізований світ об’єднався навколо нас і постійно надає необхідну допомогу.

На днях від Тлумацької міської територіальної громади та місцевих волонтерів було передано черговий автомобіль марки Volkswagen для потреб Збройних Сил України з метою забезпечення оперативного реагування під час виконання визначених завдань щодо збереження територіальної цілісності України.

Даний автомобіль було завантажено електрогенератором, продуктами харчування, консервацією, печивом, засобами особистої гігієни, які були отримані від муніципалітету Кірхлінтельн в Нижній Саксонії, тушонками з Вікнян, випічкою з Братишева та іншим.

Варто відзначити, що Тлумацька міська рада у грудні 2022 року отримала вже третій вантаж гуманітарної допомоги від дружнього муніципалітету з Федеративної Республіки Німеччина, яка спрямовується на потреби Збройних Сил України, закладів освіти нашої  громади, внутрішньо переміщених осіб, які зареєструвалися та проживають на території нашої громади, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Висловлюємо щиру вдячність бургомістру Арне Якобсу, генеральному представнику бургомістра Франку Вайбергу, директору дитячих будинків «Сіріус» Єнсу Дрегеру, жителям муніципалітету Кірхлінтельн, жителям Тлумацької громади та всім, хто долучився до організації збору та надання допомоги. 

Бажаємо нашим захисникам Божої опіки, перемоги і якнайшвидшого повернення до своїх домівок! Сила української нації в її єдності! Ми звільнимо нашу землю від російських окупантів і мир запанує на українській землі!

Разом ми переможемо!

Слава Україні!

Героям Слава!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь