A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Під час круглого столу обговорили проблематику захворюваності на туберкульоз

Дата: 30.03.2023 13:09
Кількість переглядів: 535

29 березня в КНП «Тлумацький ЦПМД» відбувся круглий стіл до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом, який ініціювала його керівник – Оксана Мельник.

У даному заході взяли участь начальник Івано-Франківського районного відділу ДУ «Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ» Валерій Остапов, районний фтизіатр Любов Фицик, лікар-епідеміолог Івано-Франківського районного відділу ДУ «Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ» Ольга Кубрак, головні лікарі амбулаторій та завідувачі ФАПами Тлумацької міської територіальної громади.

Під час зустрічі обговорили проблематику захворюваності на туберкульоз в громаді, шляхи досягнення цілей Стратегії боротьби з туберкульозом. Начальник Івано-Франківського районного відділу ДУ «Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ» Валерій Остапов розповів присутнім про шляхи профілактики туберкульозу, контроль за захворюваністю на туберкульоз. Районний фтизіатр Любов Фицик розповіла про нові методи діагностики та лікування туберкульозу, в тому числі на рівні первинної ланки надання медичної допомоги, про супровід хворих на туберкульоз. Лікар-епідеміолог Ольга Кубрак доповіла про інфекційний контроль за туберкульозом на амбулаторному етапі лікування хворих. Керівник КНП «Тлумацький ЦПМД» Оксана Мельник доповіла про подальші кроки медичної реформи та їх практичне впровадження в Тлумацькій міській територіальній громаді, котрі стосуються лікування хворих на туберкульоз. Окрім того, особливу увагу звернули на профілактику туберкульозу у дітей, формування груп ризику щодо захворювання на туберкульоз та обговорили проблематику примусового лікування хворих на туберкульоз.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь