A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Візит в Тлумацький районний суд в рамках Проєкту ЄС з підтримки реформи правосуддя в Україні «Право-Justice»

Дата: 06.04.2023 11:21
Кількість переглядів: 458

Фото без описуДо Тлумацького районного суду Івано-Франківської області 05 квітня 2023 року з робочим візитом прибули: Суддя Верховного Суду, Голова Етичної Ради Лев КИШАКЕВИЧ, Голова Вищої Ради Правосуддя Григорій УСИК, Голова Ради суддів України Богдан МОНІЧ, член Ради суддів України Андрій ПОТАПЕНКО, Голова Державної Судової Адміністрації України Олексій САЛЬНІКОВ, Радник Голови Державної Судової Адміністрації України Іван БАЛАКЛИЦЬКИЙ, т. в. о. Голови Служби судової охорони Віктор МОРОЗ, Радник Голови Служби судової охорони Катерина ТІТУНІНА, а також Головна міжнародна експертка з питань судової реформи Проєкту ЄС «Право-Justice» (Польща) Анна АДАМСЬКА-ГАЛЛАНТ, міжнародні експертки Проєкту ЄС (Литва) Жівілє НАВІЦКАЙТЕ-БАБКІН та Рада МОЛЬЄНЕ, головні національні експерти компоненту з питань судової реформи Проєкту ЄС «Право-Justice» Володимир ЧАБАН та Ольга СРІБНЯК і експерти проєкту Євгенія БОНДАРЕНКО та Сергій ГОРОВЕНКО, а також начальник територіального управління ДСА України в Івано-Франківській області Оксана РИБАК, начальник територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області Андрій МАЛАНІЙ.

Даний візит відбувся в рамках Проєкту Європейського Союзу з підтримки реформи правосуддя в Україні «Право-Justice» і став можливий через подання заявки Тлумацьким районним судом Івано-Франківської області на участь в Ініціативі «Модельні суди» Проєкту ЄС «Право- Justice».

Згадана ініціатива спрямована на імплементацію низки модельних рішень у сфері судового адміністрування, зокрема – підвищення клієнтоорієнтованості судів, забезпечення належної безпеки суддів, працівників апарату та відвідувачів судів, а також вдосконалення кадрової політики та організації робочих процесів в судах.

Візит до Тлумаччини розпочався з вшанування пам'яті борців за волю України. Тлумацький міський голова Ігор ПЕТРУК, перший заступник голови Василь ГНАТЮК спільно з головою суду Уляною ЛУКОВКІНОЮ, керівником апарату суду Лесею ГРАБОВЕЦЬКОЮ, делегацією та представниками Проєкту ЄС «Право- Justice» поклали квіти до пам'ятника борців за волю України.

Після вшанування пам'яті загиблих шановна делегація попрямувала до будинку правосуддя, де голова суду Уляна ЛУКОВКІНА та керівник апарату суду Леся ГРАБОВЕЦЬКА розповіли високоповажним гостям про історію створення та структуру суду, організацію його роботи, в тому числі під час COVID-19 та у період дії воєнного стану. Окрім того, в ході зустрічі гості оглянули приміщення суду та поспілкувалися з працівниками суду, які висловили свою готовність для реалізації новітніх підходів та запровадження інновацій з метою вдосконалення надання якісних судових послуг та підвищення клієнтоорієнтованості суду.

 

Джерело: Тлумацький районний суд Івано-Франківської області

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь