A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

У Тлумацькому ліцеї №1 відкрили клас безпеки

Дата: 07.06.2023 15:52
Кількість переглядів: 315

Фото без описуПісля завершення чергової повітряної тривоги, сьогодні, 7 червня, у м.Тлумачі на базі ліцею №1, за сприяння Тлумацької міської ради, було відкрито перший у навчальних закладах громади клас безпеки.

«Клас безпеки» – це всеукраїнський проєкт, мета якого: вивчення правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомлення з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування в учнів навичок надання домедичної допомоги.

Це цілий безпековий простір, що поєднав у собі корисне з приємним – яскравий та просторий. В Тлумацькому ліцеї №1 його розділили на спеціальні зони: пожежна безпека, мінна безпека, цивільний захист, домедична допомога, осередок психологічного розвантаження тощо.

На відкриття завітали міський голова Ігор Петрук, начальник Головного управління ДСНС в Івано-Франківській області Володимир Чернецький, перший заступник голови Івано-Франківської райдержадміністрації Дмитро Мариневич, депутат обласної ради Андрій Яворський, начальник Івано-Франківського управління ГУ ДСНС в Івано-Франківській області Василь Мацалак, перший заступник міського голови Василь Гнатюк, начальник відділення поліції №5 Івано-Франківського районного управління поліції ГУ НП в Івано-Франківській області Ігор Наливайко, начальник 5 ДПРЧ (м.Тлумач) Дмитро Павлик, старший інженер Тлумацької філії Городенківського відділення АТ «Івано-Франківськгаз» Петро Олексишин та інші.

Міський голова Ігор Петрук, начальник Головного управління ДСНС в Івано-Франківській області Володимир Чернецький та перший заступник голови Івано-Франківської райдержадміністрації Дмитро Мариневич відзначили, що в даному класі учні зможуть наочно ознайомитися з небезпечними предметами, навчаться поводитися в умовах надзвичайних ситуацій та надавати першу допомогу.

Директор Тлумацького ліцею №1 Людмила Олійник зауважила, що відкриття даного простору є особливо актуальним в умовах воєнного стану та сприятиме тому, що заклад зможе надавати ще більш якісні освітні послуги. Вона подякувала всім, хто долучився до відкриття класу безпеки.

Насамкінець учні отримали цікаві та пізнавальні подарунки від начальника Головного управління ДСНС в Івано-Франківській області Володимира Чернецького.      

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь