A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Звернення міського голови до Дня Конституції України

Дата: 28.06.2023 08:00
Кількість переглядів: 408

Фото без описуШановні краяни!

 

28 червня 1996 року увійшло в новітню історію нашої держави яскравою та доленосною сторінкою. Адже Конституція не лише заклала основи демократичного ладу в Україні, проголосила її суверенною, незалежною, демократичною, соціально-правовою державою, а й затвердила право українського народу жити у власній соборній країні, стала основою розбудови нашої держави як повноправної учасниці світового співтовариства.

Свої конституційні гарантії на вільне життя та на користування усіма правами і свободами нам вже довелося відстоювати у 2004 та 2013-2014 роках. Продовжуємо відстоювати їх і зараз, у запеклій боротьбі з підступним ворогом – російською федерацією, яка не полишає своїх імперсько-совєцьких амбіцій щодо загарбання України. В умовах широкомасштабної військової агресії з боку путінської росії, наша Конституція ще більше скріплює український народ в єдине ціле для захисту свого права на вільне життя в суверенній і соборній державі.

Сьогодні ми переживаємо важкі часи, але попри всі труднощі у щоденній боротьбі на фронтах і в тилу доводимо своє право бути вільними! Впевнений, що ми рухаємося у правильному напрямку до європейських принципів та цінностей. А завдяки нашій єдності український закон обов’язково повернеться до кожного куточка звільненої української землі!

Особлива вдячність усім, хто сьогодні зі зброєю в руках боронить рідну землю та її народ,  Конституцію України від підступного ворога, та вічна пам'ять Героям, які поклали свої життя у боротьбі з кривавим окупантом.

З нагоди свята, щиро бажаю вам впевненості, успіхів, сили, незламності та усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає нам Конституція і гордості за високе звання громадянина Української держави.

Вірю, у найшвидшу Перемогу України, українського народу та Збройних Сил України!

Слава Україні!

Героям Слава!

 

 

З повагою,

міський голова                                                      Ігор Петрук

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь