A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

У Тлумачі відкрили новий дитячий майданчик

Дата: 06.07.2023 14:24
Кількість переглядів: 565

Фото без описуДитинство – це щаслива сторінка нашого життя, коли всі кольори яскраві, а до казки можна доторкнутися рукою.

Для дітей, які проживають у Тлумачі, у четвер, 6 липня, відбулося справжнє свято – на території Тлумацького ліцею №1 урочисто відкрили новий міський дитячий майданчик, встановлений за сприяння фонду «Terre des hommes – Надання допомоги дітям по всьому світу», БФ «Добробут України» та Тлумацької міської ради.

З усіх куточків міста зібралися наймолодші мешканці Тлумача разом з рідними, щоб поринути у світ дитинства та отримати заряд позитивних емоцій.

З вітальним словом до присутніх звернулися міський голова Ігор Петрук, перший заступник голови Івано-Франківської райдержадміністрації Дмитро Мариневич та менеджер благодійного фонду «Terre des hommes» Антон Білюк, які у своїх виступах наголосили, що радість в очах дітей – це насправді те, заради чого варто жити, працювати і головне – захищати, що роблять сьогодні наші захисники у війні проти російського агресора.

Декани Тлумацькі о. Павло Дутчак (УГКЦ) та о. Василь Стадник (ПЦУ) освятили новий міський дитячий майданчик.

З метою отримання та надання допомоги військовослужбовцям Збройних Сил України, внутрішньо переміщеним особам, соціально незахищеним верствам населення в умовах воєнного стану, Тлумацька міська рада продовжує працювати з міжнародними партнерами та благодійними організаціями. Одним із важливих напрямків даної роботи є створення спільними зусиллями умов для повноцінного розвитку дітей та молоді.

Кошти, які залучаються від благодійників, мають цільове призначення і можуть бути використані на реалізацію конкретних проєктів у громаді.  

Оскільки в час російсько-української війни виконавчому комітету Тлумацької міської ради складно реалізовувати різноманітні проєкти у громаді через обмеженість міського бюджету – реалізація таких спільних проєктів з благодійниками наразі є пріоритетною.

Тож давайте разом підтримувати Збройні Сили України, працювати в тилу та спільно наближати нашу Перемогу!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь