A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Сімейні лікарі чекають вас у пункті «Здоров’я» у м. Тлумачі

Дата: 11.07.2023 11:00
Кількість переглядів: 907

Фото без описуЗдоров’я є найціннішим скарбом для кожної людини та одним з джерел щасливого життя. Якщо ви здорові, то легко впораєтесь з будь-якою справою. Проте, здоров’я неможливо «придбати» і «зафіксувати» на якомусь етапі життя раз і назавжди, а про нього потрібно постійно піклуватися.

 Саме сімейні лікарі покликані забезпечити медичну профілактику, діагностику та лікування найпоширеніших хвороб, травм, отруєнь та інших станів у дітей та дорослих. З метою наближення медичних послуг до наших пацієнтів в місті Тлумачі нещодавно запрацював медичний пункт «Здоров’я», відвідавши який ви зможете отримати послуги, які відповідають вашим потребам, незалежно від того чи ви задекларовані в нас, чи ні. Для цього в нас впроваджено платні послуги. За розумною ціною можна отримати широкий спектр процедур, консультацій та лікування.

 Також пацієнти КНП «Тлумацького ЦПМД» мають змогу швидко, зручно та якісно пройти УЗД дослідження на платній основі, оскільки дана послуга не входить в програму медичних гарантій на первинному рівні. А от за наявності електронного направлення від свого сімейного лікаря ультразвукове дослідження є безоплатним в спеціалізованих закладах, як наприклад, КНП «Тлумацька центральна міська лікарня».

Незалежно від того, яку послугу ви обираєте, ми гарантуємо вам професійний підхід і дбайливе ставлення. Наші послуги включають: загальний медичний огляд та консультації з лікарями, психологічна допомога на первинному рівні, діагностика та лікування різноманітних захворювань, в тому числі УЗД дослідження, ЕКГ, а також лабораторні дослідження та вакцинації, виписування електронного рецепта на ліки (в т.ч. за програмою «Доступні ліки») та медичних довідок, але не обмежуються вищепереліченим.

Запрошуємо вас відвідати пункт «Здоров’я» за адресою м. Тлумач, вул. І. Макуха 2, щодня з 8:00 до 16:00 год., окрім суботи та неділі.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 0995322023.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь