Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Делегація з м. Пачкув Республіки Польща відвідала Тлумацьку громаду

Дата: 14.11.2023 16:57
Кількість переглядів: 157

Фото без описуЗ офіційними візитом, 12 листопада, Тлумацьку міську територіальну громаду відвідали гості із гміни Пачкув Республіка Польща, з якою Тлумацька міська рада підписала Договір про партнерське співробітництво у 2019 році.

Очолив польську делегацію бургомістр згаданого міста Артур Ролка, який уже добре знайомий із Тлумаччиною і не раз бував у нашому краї. Наші партнери вчергове приїхали в Україну після початку повномасштабного російського вторгнення.

З дружньої гміни Пачкув вже не вперше нам привезли таку необхідну в даний час допомогу, згідно з домовленостями погодженими під час останнього візиту делегації Тлумацької громади у Республіку Польща у вересні цього року.

Зокрема, гості з Пачкува привезли пожежну автомашину для потреб Тлумацької міської територіальної громади, а також медикаменти, які передали в КНП «Тлумацька центральна міська лікарня». 

Під час візиту очільники української  та польської громад поклали квіти до пам’ятника Борцям за волю України та хвилиною мовчання вшанували  захисників, які загинули у війні з російським агресором.

Також вони відвідали храм «Пресвятої Трійці» УГКЦ та були присутні під час освячення автомобіля, який буде переданий для потреб Збройних Сил України. 

Так само польські гості завітали до 5-ої державної рятувально-пожежної частини управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

З перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну польські друзі з гміни Пачкув постійно підтримують Тлумацьку громаду і ми щиро вдячні їм за  допомогу!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь