A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Валентина

Дата: 14.02.2018 17:03
Кількість переглядів: 711

 

    День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей.

Напередодні свята закоханих у Публічній  бібліотеці Тлумацької ОТГ проведено   майстер-клас по виготовленню листівок-валентинок«Валентинка своїми руками». Активними учасниками заходу стали учні Тлумацької гімназії, які разом з бібліотечними працівниками виготовляли  листівки-валентинки, щоб привітати  усіх з найрізноманітнішим  святом.

На абонементі для користувачів організованокнижково-ілюстративну виставку «На крилах любові», на якій представлені шедеври українських та зарубіжних поетів, письменників про любов¸кохання, красу людської  душі і глибокі почуття, та  листи відомих людей про вірність і світле кохання, також оформлена «Скринька побажань» де кожен з відвідувачів  мав змогу опустити валентинку чи листа-привітання до яскравої скриньки.

Родзинкою  стало  проведення літературної акції «Побачення з книгою наосліп», для якої були відібрані книжки, які  було обгорнуті у різнокольоровий папір, відповідно, ні обкладинки, ні автора, ні назви книги не було видно. Учасники акції повинні були відгадати та вибрати книгу за допомогою підказок – короткої анотації або цитати з твору, надписи з якими були закріплені на кожній упакованій книзі.За допомогою цих підказок любителі читання можуть потренувати свій мозок, щоб здогадатися, яка книга знаходиться всередині.

Спільно з волонтерами  проведено вуличну  акцію «Весна, любов і вибір серця».Під час якої бібліотекарі спільноз молоддю дарували власноруч виготовлені листівки-валентинки, вітали усіх з найромантичнішим святом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь