A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Тлумач зустрічав народного депутата України Володимира Шкварилюка

Дата: 28.12.2017 17:11
Кількість переглядів: 889

27 грудня народний депутат України, секретар Комітету Верховної Ради з питань бюджету Володимир Шкварилюк з робочим візитом побував на Тлумаччині. Він спільно із районною владою та міським головою Романом Круховським відвідали об’єкти, на побудову, реконструкцію чи вдосконалення яких були виділені кошти з державного бюджету.

Народний обранець не оминув своєю увагою і новостворений Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги Тлумацької ОТГ запевнивши у підтримці з питання наповненості технічними засобами та медичним обладнанням для лікувального закладу.

За його сприяння Тлумацька загальноосвітня школа цьогоріч отримала 1 млн. грн. для заміни вікон на енергозберігаючі. Крім того, 4 млн 840 тис. грн.  з держбюджету виділено на покращення матеріально-технічної бази закладів освіти району. За ці кошти школи (по 100 тис. грн. кожна) та дошкільні заклади (по 30 тис. грн.) планують придбати на потреби своїх учнів і вихованців технічні засоби (ноутбуки, проектори, принтери тощо), набори парт, спортивний інвентар, музичні центри та доповнення до них (підсилювачі звуку, мікрофони та ін.), холодильники, телевізори, духові шафи і т.п.

На знак подяки за активну допомогу установам та організаціям, навчальним та лікувальним закладам нашого краю міський голова Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади Роман Круховський вручив народному обранцю посвідчення та нагрудний знак «Почесний громадянин міста Тлумача».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь