Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Форум «Розвиток соціальних послуг на Прикарпатті»

Дата: 20.11.2023 08:49
Кількість переглядів: 147

Фото без опису16 листопада в м. Івано-Франківську відбувся форум «Розвиток соціальних послуг на Прикарпатті», який відкрила захід голова обласної державної адміністрації-начальник військової адміністрації Світлана Онищук. З особистим візитом долучилася міністр соціальної політики України Оксана Жолнович.

Серед запрошених - депутати різних рівнів, представники громад, які координують соціальну сферу, працівники соціальних установ, керівники громадських та релігійних організацій Прикарпаття.

Згідно програми Людмили Сірко, заступниця голови обласної державної адміністрації розкрила регіональні особливості реалізації соціальної політики. В дискусійній панелі "Соціальні послуги для сімей з дітьми" із презентацією «Психолого-педагогічний супровід сімей, що виховують дітей з особливими освітніми потребами, в умовах ІРЦ» виступила директор «Інклюзивно-ресурсний центр» Тлумацької міської ради Марта Василюк ознайомивши присутніх із основними завданнями центру, діяльністю батьківського клубу «З надією в серці» та успішно організованою підтримкою сімей ВПО, в тому числі дитячих будинків сімейного типу, Тлумацької громади.

Форум «Розвиток соціальних послуг на Прикарпатті» організований Івано-Франківською обласною державною адміністрацією за підтримки ПРООН в Україні в межах проєкту «Посилення стійкості громад в регіонах України», який фінансується урядом Великої Британії.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь