Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Розпочалося голосування за майбутню символіку Тлумацької міської територіальної громади

Дата: 11.12.2023 14:52
Кількість переглядів: 156

Фото без описуУ 2016 році було створено Тлумацьку  міську об’єднану територіальну громаду, а остаточне її оформлення в Тлумацьку  міську територіальну громаду завершилося у 2020 році.

Однак, до цього часу не було розроблено символіки громади, а використовувалися герб і прапор адміністративного центру – міста Тлумача.

З 25 вересня по 09 жовтня 2023 р. було оголошено про збір заяв щодо участі місцевих краєзнавців, активістів, жителів громади, консультантів-художників, геральдистів у роботі комісії з питань символіки Тлумацької міської територіальної громади, але жодної заяви так і не поступило.

З метою збереження історичної та культурної спадщини Тлумаччини, утвердження звичаїв і традицій народу, сприяння розвитку туризму та залучення громадськості до створення символіки громади рішенням виконавчого комітету була створена комісія з питань символіки Тлумацької міської територіальної громади, до роботи в якій були залучені місцеві історики, краєзнавці, працівники органів місцевого самоврядування.

За результатами її роботи були напрацьовані по три проєкти майбутнього герба і прапора Тлумацької міської територіальної громади.

 Задля вивчення думки громадськості Тлумаччини створено онлайн-опитування стосовно майбутньої символіки, в якому можна взяти участь до 17 грудня 2023 року за покликанням нижче:

 

https://docs.google.com/forms/d/1BvwIieXwjVTh5mQaWSDb43gAQMDOeP3arVg0P-85Epg/edit

 

Ознайомтесь із запропонованими варіантами та оберіть той, який ви підтримуєте. 

* Примітка. Голосуйте за проєкти герба і прапора. Проголосувавши за варіант №5, ви віддаєте свій голос відразу за проєкт герба та прапора громади, оскільки вони винесені на голосування в комплексі. 

 ** Голосування тільки для жителів Тлумацької міської територіальної громади. Відповідальними працівниками Тлумацької міської ради буде здійснена перевірка по доступним реєстрам з метою недопущення участі в голосуванні громадян, які проживають за межами громади.   

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь