Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ЖИТИ БЕЗ ТЕБЕ

Дата: 26.02.2024 18:12
Кількість переглядів: 136

Фото без опису25 лютого в приміщенні Тлумацького народного дому, з ініціативи ГО «ЄДНІСТЬ НАЦІЙ» та ГО «ДРУЖИНИ ЯНГОЛІВ», відбулася зустріч з родинами полеглих та зниклих безвісти воїнів.

На зустрічі були присутні діти Героїв, яким волонтери ГО вручили подарунки, дружина зниклого безвісти воїна Михайла Гуменюка – Ірина Пижук, провела майстер-клас по фарбуванню фігурок ангелів, які діти забрали з собою як оберіг. Поліцейські ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області вручили дітям безкоштовний абонемент в кінотеатр.

Полеглих воїнів присутні вшанували хвилиною мовчання.

Зустріч це нагода відкритися для інших, поділитися своїм болем. Бо коли ми його проговорюємо і ним ділимося — справді стає легше на серці,

Світлими спогадами про своїх найрідніших поділилися: дружина полеглого воїна Романа Круховського - Ірина Круховська, дружина полеглого воїна Володимира Ніхаєнка - Катерина Ніхаєнко, дружина зниклого безвісти воїна Михайла Гуменюка - Ірина Пижук, сестра полеглого воїна Ігоря Федорака - Аліса Андрусяк, брат зниклого безвісти воїна Віктора Остапенка – Іван Пілецький та мама полеглого воїна Віталія Слезюка - Оксана Слезюк.

Впродовж зустрічі на екрані проектувались світлини Героїв та звучали рядки поезії і пісні у виконанні аматорів народної творчості КЗ «Центр культури та дозвілля» Тлумацької міської ради, а також на заході до присутніх, зворушливими рядками поезії, звернулась директорка навчально-методичного центру культури і туризму Прикарпаття Світлана Панько.

Представниця ГО «ЄДНІСТЬ НАЦІЙ» Мар’яна Яремчук разом з волонтерами вручила подарунки родинам та запросила всіх вийти на вулицю і висадити у горщики саджанці дуба, щоб в майбутньому посадити дубовий гай, як живий меморіал пам’яті всіх полеглих у цій війні воїнів.

Закінчився захід солодким столом та врученням троянд усім присутнім жінкам і дівчатам з нагоди Дня української жінки.

Ми повинні завжди пам’ятати наших воїнів – захисників та розповідати про їхні подвиги, бо якби не вони, ми б не зупинили ворога.Сьогодні ми пишемо нову історію України. На жаль, ми пишемо її кров’ю, кров’ю наших Героїв. Ми ніколи їх не забудемо!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь