Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Представники муніципалітету Кірхлінтельн з Федеративної Республіки Німеччина відвідали Тлумацьку громаду

Дата: 26.02.2024 18:19
Кількість переглядів: 152

Фото без опису26 лютого Тлумацьку міську територіальну громаду відвідали заступник голови м. Кірхлінтельн (Федеративна Республіка Німеччина) Вільгельм Газе-Брум, місцевий священик Вільгельм Кіме, представник фірми «Кляйнер Фратц» (мережа дитячих садочків в м. Берлін) Маркус Міріх, які прибули сюди разом з нашою землячкою, тлумачанкою Іванною Шофінець, яка проживає в м. Берлін та працює дитячому садочку «Кляйнер Фратц», в рамках співпраці з Тлумацькою міською радою.

Головною метою приїзду на Тлумаччину була оперативна доставка медикаментів, необхідних нашим військовослужбовцям.

Варто відзначити, що влада та жителі муніципалітету Кірхлінтельн з перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну активно підтримують Україну та Тлумацьку громаду. Зокрема, ще навесні 2022 року вони прийняли в себе у Нижній Саксонії матерів та дітей, дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, дітей з багатодітних сімей з Тлумаччини. Впродовж останніх двох років з муніципалітету Кірхлінтельн  Федеративної Республіки Німеччина прибув цілий ряд гуманітарних вантажів, які були спрямовані на підтримку військовослужбовців Збройних Сил України, внутрішньо переміщених осіб та соціально незахищених категорій населення.

Сьогодні ж вони привезли ще один автомобіль медикаментів, обезболюючих препаратів на суму 11500 євро, електрокоагулятор, перев’язочні матеріали, що будуть передані нашим захисникам, які боронять Україну від російського агресора.

Спершу гості з Німеччини відвідали КНП «Тлумацька центральна міська лікарня», де ознайомилися з роботою медичного закладу, його матеріальною базою, послугами у сфері охорони здоров’я, які надаються жителям Тлумацької громади.  

Далі вони зустрілися з міським головою Ігорем Петруком та його заступником – Василем Гнатюком і обговорили шляхи подальшої співпраці між обома громадами. Спілкуючись з керівництвом громади, наші німецькі друзі постійно наголошували, що вони, влада та громада муніципалітету Кірхлінтельн завжди подумки з нами, солідарні з усіма українцями та будуть надавати всебічну підтримку.

Окрім того, обговорювалися питання підписання договору про партнерство між обома громадами та проведення спільної меморіальної акції в Україні та Федеративній Республіці Німеччина з висадження насіння соняшника та волошок.

Наші гості відвідали могили полеглих Героїв на міському кладовищі, поклали квіти до пам’ятника Борцям за волю України та побували біля пам’ятного знаку на місці поховання воїнів німецької армії, які загинули на фронтах ІІ Світової війни, який знаходиться у Тлумацькому міському парку ім. Р.Круховського.

 Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь