A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Навчання за короткотривалою програмою: «Соціально-психологічний супровід ветеранів війни та демобілізованих громадян»

Дата: 07.03.2024 14:45
Кількість переглядів: 67

Фото без описуЗ метою розбудови в Україні системи соціального супроводу ветеранів та їх сімей в умовах воєнного і післявоєнного часу, сприяння кар’єрному зросту й можливості працевлаштування ветеранів та членів їх сімей у сфері соціальної роботи Міжнародне агентство професійних кваліфікацій розпочало програму короткотривалого кваліфікаційного курсу за напрямом соціально-психологічного супроводу ветеранів війни та їх сімей.

Програма навчання здійснюється в рамках Проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України», що реалізується Міжнародним агентством професійних кваліфікацій спільно з ГО «Міжнародна фундація розвитку» за сприяння Проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) “Економічна підтримка України”.

До навчання запрошуються ветерани війни, члени їх сімей, що мають намір сприяти всебічній допомозі ветеранам війни та демобілізованим особам, підвищенню своєї кваліфікації та можливому працевлаштуванню у сфері соціальної роботи.

Курс передбачає надання компетентностей з таких питань, як: нормативно-правові основи роботи помічника-консультанта ветеранів війни; представництво інтересів ветерана та його сім’ї; консультування з питань отримання медичної допомоги й реабілітування, соціальної адаптації, професійного відновлення та працевлаштування; базові принципи надання першої психологічної допомоги; удосконалення можливостей територіальної громади в задоволенні потреб ветеранів тощо.

Навчальний план курсів складає 24 години, розрахований на 2 тижні за графіком з урахуванням часових можливостей працюючих осіб. Слухачі, які пройшли навчання та процедуру оцінювання набутих компетентностей, отримують сертифікат про успішне проходження курсів.

Навчання першої групи слухачів передбачається з 11 березня 2024 року.

Для участі у програмі необхідно заповнити анкету, та надіслати її на електрону адресу office.pqa@ukr.net. Додатково доєднати до листа сканкопію посвідчення УБД, особи з інвалідністю внаслідок війни або посвідчення УБД – члена родини претендента на навчання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь